Spitalul Militar Timișoara: Performanța chirurgicală se poate obține doar în echipă

Medicii de la Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Victor Popescu” din Timişoara au efectuat, vineri, o nouă revizie de ligament incrucisat anterior cu grefon obtinut de la donor decedat.

„Astazi, 10 ianuarie, s-a efectuat o noua revizie de ligament incrucisat anterior cu grefon obtinut de la donor decedat. Multumim echipei de la Banca de tesuturi a Spitalului Clinic Colentina, si in special d-lui dr. Andrei Nica, pentru sustinerea activitatii de transplant tisular. Performanta chirurgicala se poate obtine doar in echipa. Medicii care pregatesc grefonul tisular pentru transplant sunt fundamentul intregii interventii chirurgicale”, au comunicat reprezentanții unității sanitare pe pagina facebook a spitalului.

Luna trecută, o echipă medicală condusă de Prof. Dr. Tatu Fabian din Secția de Ortopedie si Traumatologie din cadrul Spitalul Militar Timișoara a realizat un alt transplant ligamentar cu grefon de la donor decedat – o revizie a unei plastii de ligament încrucișat anterior al genunchiului.

Abonamente Medic24

Actualitatea medicală din surse verificate. Un singur email pe săptămână.

 

Opinia ta contează!

Potrivit legislației, nu vom publica comentarii ce conțin denumirea comercială a unor medicamente, dispozitive medicale sau suplimente alimentare. De asemenea, respingem categoric comentariile cu limbaj necivilizat, opiniile care îndeamnă la ură, homofobie, rasism, sau cele care aduc atingere imaginii altor persoane.

separator