Specialiști de la clinica Anadolu ofera consultanță gratuită pacienților în București

Specialisti renumiti de la Clinica Anadolu din Istanbul, Turcia, vor oferi pe 17 ianuarie, la Bucuresti, o a doua opinie medicala GRATUITA pacientilor cu probleme de oncologie, urologie, onco-ginecologie.

Vipmed International si Fundatia Credem in Excelenta continua programul de visiting doctors, conectand astfel pacientii din Romania cu profesionisti renumiti pe plan international. Traducerea in limba romana va fi asigurata.

Consultatii gratuite prin programul Visiting Doctors

Trei specialisti de la clinica Anadolu din istanbul vor analiza cazurile medicale ale persoanelor inscrise. Medicii spun că este foarte important ca pacienții să se prezinte cu toate documentele medicale disponibile.

Prof. Dr. Cemil Uygur este medic in Departamentul de Urologie al clinicii Anadolu Medical Center – in afiliere cu Johns Hopkins – fiind specializat in Chirurgie Robotica, cancer de prostata, cancer de rinichi, cancer testicular si tumori retroperitoneale.

Prof. Dr. Murat Dede este medic al clinicii Anadolu Medical Center – in afiliere cu Johns Hopkins – fiind specializat in Diagnostice rare şi tratamentul tumorilor ginecologice maligne si benigne, aplicarea modalităţilor histeroscopice, laparoscopice si robotice în oncologia ginecologică precum si tratamentul tumorilor maligne si benigne cu metode chirurgicale minim invazive.

Dl. Prof. Dr. Sinan Karaaslan este medic al clinicii Anadolu Medical Center – in afiliere cu Johns Hopkins – de la Departamentul de Oncologie Medicala si Medicina Interna Anadolu Medical Center – in afiliere cu Johns Hopkins, specializat in tratarea cancerului prin imunoterapie, chimioterapie concomitent cu medicina alternativa.

Folosirea chirurgiei da Vinci

Detectarea precoce şi tratamentul aplicat la timp cresc şansele de vindecare. Tratamentul chirurgical al cancerului la rinichi depinde şi de dimensiunea şi localizarea tumorii.

Sistemul de chirurgie robotică da Vinci e utilizat frecvent de medicii de la Anadolu Medical Center pentru tratamentul cancerului de prostată şi al rinichilor, dar poate fi folosit cu rezultate bune în mai multe afecţiuni urologice, precum îngustarea joncţiunii ureteropelvice, cancerul vezicii urinare, chirurgia glandelor suprarenale şi tratamentul refluxului vezicoreteral.

Centrul Medical Anadolu a fost înfiinţat pentru a oferi servicii medicale la standarde internaţionale, acesta abordandu-şi pacientii după criteriile medicinei moderne, incluzînd în gama sa de servicii, servicii sanitare moderne şi diversificate.

Detalii privind consultatiile pot fi obtinute la numarul de telefon 0720488499. Inscrierile se pot face si online, pe pagina https://anadolu-romania.ro/

Abonamente Medic24

Actualitatea medicală din surse verificate. Un singur email pe săptămână.

 

Opinia ta contează!

Potrivit legislației, nu vom publica comentarii ce conțin denumirea comercială a unor medicamente, dispozitive medicale sau suplimente alimentare. De asemenea, respingem categoric comentariile cu limbaj necivilizat, opiniile care îndeamnă la ură, homofobie, rasism, sau cele care aduc atingere imaginii altor persoane.

separator