Recomandări sectoriale pentru asistenţii sociali care activează în diverse sub-domenii ale asistenţei sociale

În contextul pandemiei de coronavirus (COVID-19), Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali din România - CNASR a iniţiat o serie de recomandări sectoriale pentru asistenţii sociali care activează în diverse sub-domenii ale asistenţei sociale.

Aceste recomandări nu sunt de natură să înlocuiască instrucţiunile emise de către angajatori sau instituţii şi structuri oficiale cu atribuţii în perioada stării de urgenţă. Ele vin numai să sugereze asistenţilor sociali conduite ce pot contribui la protecţia lor şi a celor cu care aceştia interacţioneză.

Atașat regăsiți recomandările pentru asistenții sociali care își desfășoară activitatea în domeniul persoanelor private de libertate.

Recomandari-pentru-asistentii-sociali-care-lucreaz-in-mediul-penitenciar.pdf

Atașat regăsiți recomandările pentru asistenții sociali care își desfășoară activitatea în domeniul protectiei copilului.

Recomandări pentru asistenţii sociali care lucrează în domeniul protectiei copilului.pdf

Atașat regăsiți recomandările pentru asistenții sociali care lucrează în domeniul acordării serviciilor sociale destinate persoanelor vârstnice.

Recomandările Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali pentru asistenţii sociali care lucrează în domeniul acordării serviciilor sociale destinate persoanelor vârstnice.pdf

Atașat regăsiți recomandările pentru asistenții sociali care lucrează în SERVICIILE PUBLICE DE ASISTENŢĂ SOCIALĂ.

Recomandări pentru asistenţii sociali care lucrează în SERVICII PUBLICE DE ASISTENTA SOCIALA.pdf

Pe parcurs ce vor fi finalizate, vor fi publicate și pe alte sub-domenii.

Abonamente Medic24

Actualitatea medicală din surse verificate. Un singur email pe săptămână.

Subiecte pe Medic24.ro:

 

Opinia ta contează!

Potrivit legislației, nu vom publica comentarii ce conțin denumirea comercială a unor medicamente, dispozitive medicale sau suplimente alimentare. De asemenea, respingem categoric comentariile cu limbaj necivilizat, opiniile care îndeamnă la ură, homofobie, rasism, sau cele care aduc atingere imaginii altor persoane.