Profesorul Dragoș Vinereanu a fost ales președinte al senatului UMF București

Profesorul Dragoș Vinereanu, medic cardiolog și șeful secției cardiologie de la Spitalul Universitar de Urgență București a fost ales, ieri, președinte al Senatului Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” din București.

Conform regulamentului în vigoare, preşedintele Senatului este ales de Senatul Universităţii dintre membrii săi prin votul secret al membrilor Senatului cu majoritatea simplă a celor prezenţi şi cu condiţia întrunirii a cel puţin 2/3 dintre membrii săi. Domnul profesor Dragoș Vinereanu a obținut 73 de voturi.

”Am avut încredere în ceea ce am făcut până acum pentru Universitate, am avut încredere în capacitatea Senatului de a alege pe cel care speră ei să poate face cele mai multe lucruri pentru Universitate, să aducă stabilitate, să mențină echilibrul și spirit de echipă în așa fel încât Universitatea să-și continue initiațivele de până acum și să se dezvolte”, a spus profesorul Dragoș Vinereanu.

Potrivit Biroului Electoral al Universității, numărul alegătorilor înscriși pe listele de vot a fost 113, întruninându-se 103 voturi valabil exprimate.

Candidatii au obtinut:

Prof Univ Dr Beuran Mircea – 17 voturi, Prof Univ Dr Dorobanțu Maria – 13 voturi, Prof Univ Dr Vinereanu Dragoș – 73 voturi.

Candidatul Prof. Univ. Dr. Vinereanu Dragos a întrunit cel mai mare numar de voturi și cel puțin 50% + 1 din numărul voturilor valabil exprimate.

Abonamente Medic24

Actualitatea medicală din surse verificate. Un singur email pe săptămână.

 

Opinia ta contează!

Potrivit legislației, nu vom publica comentarii ce conțin denumirea comercială a unor medicamente, dispozitive medicale sau suplimente alimentare. De asemenea, respingem categoric comentariile cu limbaj necivilizat, opiniile care îndeamnă la ură, homofobie, rasism, sau cele care aduc atingere imaginii altor persoane.

separator