MedLife restrange consultatiile acordate pacientilor cu patologie respiratorie acuta

MedLife, cel mai mare operator privat de sanatate, a decis sa restranga consultatiile pentru pacientii cu probleme respiratorii acute.

Intr-un comunicat publicat in Ziarul Financiar, MedLife argumenteaza ca a luat aceasta decizie pentru a pastra in siguranta pacientii care vin in cadrul clinicilor retelei pentru alte patologii.

„In contextul numarului crescut de solicitari venit din partea pacientilor cu patologie respiratorie, am decis sa restrangem pentru o perioada limitata programul de consultatii in cazul pacientilor adulti cu patologie respiratorie acuta pentru a putea asigura un flux optim si a pastra in siguranta pacientii care se adreseaza pentru alte patologii. In cazul copiilor pana in 18 ani programul nu a suferit modificari”, au transmis reprezentantii MedLife pentru ZF.

Toate unitatile MedLife functioneaza in regim normal, implementand metodologia de supraveghere a noului coronavirus, in functie de deciziile Institutului National de Sanatate Publica.

MedLife are peste 6.600 de angajati in spitalele si clinicile retelei din tara.

Abonamente Medic24

Actualitatea medicală din surse verificate. Un singur email pe săptămână.

Subiecte pe Medic24.ro:

 

Opinia ta contează!

Potrivit legislației, nu vom publica comentarii ce conțin denumirea comercială a unor medicamente, dispozitive medicale sau suplimente alimentare. De asemenea, respingem categoric comentariile cu limbaj necivilizat, opiniile care îndeamnă la ură, homofobie, rasism, sau cele care aduc atingere imaginii altor persoane.

separator