Împrieteniți-vă cu inima voastră, prieteni!

Împrieteniți-vă cu inima voastră, prieteni! Gândiți-vă din când în când la ea. Mai faceți-i câte o vizită, întrebați-o cum o mai duce.

A venit vremea să mă caut la inimă. Am făcut o ecografie. […] Mă întreb dacă-mi iubesc mai mult inima după ce am văzut-o făcându-și treaba. Nici nu știu dacă am iubit-o vreodată. Dar sigur am avut tot timpul față de ea respect și admirație. Ce piesă minunată a putut pune Dumnezeu în mașinăria trupului! Ceva din misterul vieții e acolo, în boțul ăla de carne. Ceva atât de umil, dar care face atât de mult! N-ai cum să nu respecți asta. Și n-ai cum să nu-i admiri precizia și anduranța. Săracă inima mea… Va bate pentru mine până în ultima clipă.

[…] Împrieteniți-vă cu inima voastră, prieteni! Gândiți-vă din când în când la ea. Mai faceți-i câte o vizită, întrebați-o cum o mai duce.

Autor: Viorel Ilișoi

Abonamente Medic24

Actualitatea medicală din surse verificate. Un singur email pe săptămână.

Subiecte pe Medic24.ro:

 

Opinia ta contează!

Potrivit legislației, nu vom publica comentarii ce conțin denumirea comercială a unor medicamente, dispozitive medicale sau suplimente alimentare. De asemenea, respingem categoric comentariile cu limbaj necivilizat, opiniile care îndeamnă la ură, homofobie, rasism, sau cele care aduc atingere imaginii altor persoane.