Împrieteniți-vă cu inima voastră, prieteni!

Împrieteniți-vă cu inima voastră, prieteni! Gândiți-vă din când în când la ea. Mai faceți-i câte o vizită, întrebați-o cum o mai duce.

A venit vremea să mă caut la inimă. Am făcut o ecografie. […] Mă întreb dacă-mi iubesc mai mult inima după ce am văzut-o făcându-și treaba. Nici nu știu dacă am iubit-o vreodată. Dar sigur am avut tot timpul față de ea respect și admirație. Ce piesă minunată a putut pune Dumnezeu în mașinăria trupului! Ceva din misterul vieții e acolo, în boțul ăla de carne. Ceva atât de umil, dar care face atât de mult! N-ai cum să nu respecți asta. Și n-ai cum să nu-i admiri precizia și anduranța. Săracă inima mea… Va bate pentru mine până în ultima clipă.

[…] Împrieteniți-vă cu inima voastră, prieteni! Gândiți-vă din când în când la ea. Mai faceți-i câte o vizită, întrebați-o cum o mai duce.

Autor: Viorel Ilișoi

Abonamente Medic24

Actualitatea medicală din surse verificate. Un singur email pe săptămână.

Subiecte pe Medic24.ro:

 

Opinia ta contează!

Potrivit legislației, nu vom publica comentarii ce conțin denumirea comercială a unor medicamente, dispozitive medicale sau suplimente alimentare. De asemenea, respingem categoric comentariile cu limbaj necivilizat, opiniile care îndeamnă la ură, homofobie, rasism, sau cele care aduc atingere imaginii altor persoane.

separator