Help Net a preluat de la Proxi Pharm cele 17 farmacii deţinute în judeţul Constanţa

Consiliul Concurenței a autorizat operaţiunile prin care Help Net Farma SA ar fi trebuit să preia 33 de farmacii deținute de Proxi-Pharm SRL, Flora Farm SRL şi Tinos Farm SRL.

Potrivit instituției, preluarea farmaciilor Tinos Farm şi Flora Farm nu s-a mai concretizat, astfel că rețeaua Help Net a preluat doar cele 17 farmacii deţinute în judeţul Constanţa (12 în oraşul Constanța, 2 la Techirghiol, una la Năvodari, una la Negru Vodă și una în Satul Moviliţa, Comuna Topraisar).

Help Net, membră a grupului german Phoenix, are ca obiect principal de activitate comerţul cu amănuntul al produselor farmaceutice, în magazine specializate, operând un lanț farmaceutic extins la nivelul țării. În România, Grupul Phoenix este prezent și pe piaţa comerţului cu ridicata de produse farmaceutice și parafarma ceutice, prin intermediul companiei Farmexim SA.

Proxi-Pharm SRL are, de asemenea, ca obiect de activitate comercializarea cu amănuntul a produselor farmaceutice, prin magazine specializate.

Abonamente Medic24

Actualitatea medicală din surse verificate. Un singur email pe săptămână.

Subiecte pe Medic24.ro:

 

Opinia ta contează!

Potrivit legislației, nu vom publica comentarii ce conțin denumirea comercială a unor medicamente, dispozitive medicale sau suplimente alimentare. De asemenea, respingem categoric comentariile cu limbaj necivilizat, opiniile care îndeamnă la ură, homofobie, rasism, sau cele care aduc atingere imaginii altor persoane.

separator