Examinarea PET-CT la Spitalul Colentina

Examinarea PET-CT este cea mai modernă analiză imagistică pentru afecțiunile ocologice care permite evidențierea tumorilor și metastazelor dintr-o singură investigație.

Examinarea PET-CT este non-invazivă, nedureroasă și ușor de suportat.

În Compartimentul de Medicină Nucleară al Spitalului Clinic Colentina această investigație este folosită atât pentru a diagnostica, cât și pentru a evalua extinderea și stadiul afecțiunii oncologice, atât înainte cât și după operație, radioterapie, precum și la sfârșitul tratamentului.

Lansarea serviciilor PET-CT oferite de Spitalul Clinic Colentina a constituit o prioritate pentru Primăria Capitalei, astfel că investițiile realizate în această unitate sanitară, prin ASSMB, au făcut posibil ca această investigație să fie făcută de pacienți cu diverse tipuri de patologii oncologice. Examinarea ofera informații pentru stabilirea unui tratament personalizat. Până acum, aproximativ 200 de pacienți au recurs la această metodă de examinare.

Examinarea se realizează în urma unui consult în Compartimentul de Medicină Nucleară, la indicația medicului specialist. Eligibilitatea pacientului pentru această investigație este stabilită în urma evaluării dosarului medical. Acesta va fi prezentat la consultul pre-investigație sau poate fi trimis prin e-mail.

Investigația se decontează de CNAS, pe baza biletului de trimitere de la medicul specialist, dar se poate face și contra cost.

PROGRAMĂRI ÎN VEDEREA EVALUĂRII:

Telefon: 0738 754 511
Email: medicinanucleara@spitalulcolentina.ro

Abonamente Medic24

Actualitatea medicală din surse verificate. Un singur email pe săptămână.

 

Opinia ta contează!

Potrivit legislației, nu vom publica comentarii ce conțin denumirea comercială a unor medicamente, dispozitive medicale sau suplimente alimentare. De asemenea, respingem categoric comentariile cu limbaj necivilizat, opiniile care îndeamnă la ură, homofobie, rasism, sau cele care aduc atingere imaginii altor persoane.

separator