Endoscopie intervențională și boli inflamatorii intestinale, prezentate la Colentina GastroMarathon 2019

În perioada 21-22 noiembrie 2019 are loc la hotel Caro din București GastroMarathon, eveniment dedicat gastroenterologilor, organizat de Societatea Romana de Endoscopie Gastrica si Digestiva.

Vor participa in calitate de invitati prof. dr. MARC BARTHET, gastroenterolog la Hôpital Nord, Marsilia, Franta, si prof. dr. ANDREA TRINGALI, Universita Cattolica del Sacro Cuore, Roma.

Seria de cursuri interactive inceputa acum 7 ani de catre echipa de gastroenterologie a Spitalului Clinic Colentina continua si in 2019. Construind pe experienta anilor anteriori, va invitam sa va alaturati expertilor nostri, care vor prezenta cazuri de endoscopie interventionala si de boli inflamatorii intestinale. Noul format isi propune discutarea si clarificarea problemelor intalnite in practica de zi cu zi, intr-o formula inedita, aducand experti in mijlocul dumneavoastra, pentru discutii interactive in panel.
Va asteptam in numar cat mai mare alaturi de noi!
– Dr. Bogdan Mateescu, șeful secției gastroenterologie, spitalul Colentina, București

Evenimentul este creditat cu 11 puncte EMC de către Colegiul Medicilor din România.

Înscrierile se fac pe pagina evenimentului.

Abonamente Medic24

Actualitatea medicală din surse verificate. Un singur email pe săptămână.

Subiecte pe Medic24.ro:

 

Opinia ta contează!

Potrivit legislației, nu vom publica comentarii ce conțin denumirea comercială a unor medicamente, dispozitive medicale sau suplimente alimentare. De asemenea, respingem categoric comentariile cu limbaj necivilizat, opiniile care îndeamnă la ură, homofobie, rasism, sau cele care aduc atingere imaginii altor persoane.

separator