Cine va fi viitorul rector al UMF Carol Davila București?

Înscrierile pentru funcția de rector al Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” s-au încheiat vineri, 10 ianuarie.

Instituția de învățământ a anunțat numele celor trei candidați care s-au înscris pentru alegerile pentru funcția de rector:

  • Prof. univ. dr. Viorel Jinga,
  • Prof. univ. dr. Poiană Cătălina
  • Prof. univ. dr. Adrian Streinu-Cercel

Primul tur al alegerilor va avea loc pe 10 februarie, urmând ca pe 17 februarie să aibă loc cel de-al doilea tur de scrutin.

În prezent, rectorul Universității ”Carol Davila” este academicianul Ioanel Sinescu, care se află la al doilea mandat.

Alegerea Senatului universitar

Potrivit anunțului UMF, turul I al alegerilor pentru poziția de membru în Senatul universitar va avea loc în data de 14 ianuarie 2020.

Secțiile de votare se vor afla în localul Facultatii de Medicină, B-dul Eroii Sanitari Nr. 8, Sect. 5 și vor fi deschise în intervalul orar 8:00 – 16:00, după cum urmează:

Secțiile de votare Nr. 1, 2, 3 = Sala de lectură – Parter

Secțiile de votare Nr. 4 și 5 = Bibliotecă – Etaj I

Dacă la primul tur de scrutin nu sunt prezenți la vot cel puțin 2/3 dintre alegătorii înscriși în listele de vot sau rămân locuri neocupate, turul II al alegerilor va avea loc în data de 21 ianuarie 2020.

Abonamente Medic24

Actualitatea medicală din surse verificate. Un singur email pe săptămână.

 

Opinia ta contează!

Potrivit legislației, nu vom publica comentarii ce conțin denumirea comercială a unor medicamente, dispozitive medicale sau suplimente alimentare. De asemenea, respingem categoric comentariile cu limbaj necivilizat, opiniile care îndeamnă la ură, homofobie, rasism, sau cele care aduc atingere imaginii altor persoane.