București: Întâlnirea anuală a medicilor de familie

În perioada 13-15 decembrie 2019 are loc conferința Zilele Medicale Dr. Mircia Iorga, o întâlnire anuală a Asociației Medicilor de Familie București ajunsă la cea de a 12-a ediție.

Conferința „Zilele Medicale Dr. Mircia Iorga” este organizată in perioada 13-15 DECEMBRIE 2019 de Asociația Medicilor de Familie București-Ilfov (AMFB) și Patronatul Medicilor de Familie București-Ilfov, la Crystal Palace Ballroooms în București.

„Este o onoare pentru colegii mei să vă invităm să ne fiți alături cu ocazia Conferinței noastre din luna decembrie. Ne străduim să construim un program adaptat specialității noastre, cu prezentări ale colegilor noștri, cazuri clinice, prezentări interactive, invitați”, este mesajul dr. Sandra Alexiu, președinte al Asociației Medicilor de Familie București.

Manifestarea se adresează exclusiv profesioniștilor din domeniul medical. Înregistrarea participanților se face până la data de 14 decembrie ora 16:00 pe site-ul conferintei.

Tema conferintei este: Medicul de familie – practician si manager.

Abonamente Medic24

Actualitatea medicală din surse verificate. Un singur email pe săptămână.

 

Opinia ta contează!

Potrivit legislației, nu vom publica comentarii ce conțin denumirea comercială a unor medicamente, dispozitive medicale sau suplimente alimentare. De asemenea, respingem categoric comentariile cu limbaj necivilizat, opiniile care îndeamnă la ură, homofobie, rasism, sau cele care aduc atingere imaginii altor persoane.