Ordinul privind arondarea judeţelor Covasna şi Harghita la Spitalul Regional Braşov a fost retras

Ordinul privind arondarea judeţelor Covasna şi Harghita la Spitalul Regional Braşov a fost retras din secțiunea transparență decizională a paginii Ministerului Sănătăţii.

Întrebat vineri, la Brașov, respre retragerea proiectului de act normativ, primul ministru Ludovic Orban a eplicat că toate proiectele de ordine, de hotărâri de guvern, proiectele legislative care sunt în transparență vor fi reanalizate de miniștri.

Am solicitat președinților celor două camere ale Parlamentului să amâne o perioadă proiectele legislative aflate în dezbatere, atât proiectele inițiate de fostul guvern, cât şi proiecte legislative inițiate de parlamentari, individual, pentru ca guvernul să poată să exprime punctul de vedere, pentru că asta se întâmplă, procedural, de fiecare dată, atunci când se schimbă guvernul, este normal ca noul guvern să-și exprime punctul de vedere privitor la proiectele legislative aflate în dezbaterea Parlamentului. Asta este, practic, motivația care a determinat ca unele proiecte care fuseseră postate deja, conform Legii 52, în vederea consultării publice și amendării lor de către cetățeni să fie retrase. Evident, pe toate proiectele pe care le vom considera că sunt benefice și utile le vom retransmite în transparență.
– Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a participat, vineri, la semnarea contractului de finanțare a proiectului de modernizare a Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov.

Legat de proiectul de modernizare a unității sanitare brașovene, premierul a precizat că sunt investiții necesare pentru un spital modernizat, în care cei care vor avea nevoie de îngrijire medicală vor fi îngrijiți în cele mai bune condiții.

Abonamente Medic24

Actualitatea medicală din surse verificate. Un singur email pe săptămână.

Subiecte pe Medic24.ro:

 

Opinia ta contează!

Potrivit legislației, nu vom publica comentarii ce conțin denumirea comercială a unor medicamente, dispozitive medicale sau suplimente alimentare. De asemenea, respingem categoric comentariile cu limbaj necivilizat, opiniile care îndeamnă la ură, homofobie, rasism, sau cele care aduc atingere imaginii altor persoane.

separator