Operaţii explicate în direct, prezentări medicale și mese rotunde la Conferința Internațională de Uroginecologie

A zecea Conferință Internațională de Uroginecologie a reunit anul acesta peste 200 de participanți la Oradea și Băile Felix.

Medicii participanți au putut asista la operaţii explicate în direct, prezentări medicale şi mese rotunde pe teme din domeniul uroginecologiei.

„Derulăm încă un serial din această poveste de succes – după numărul vostru, al celor prezenţi, care creşte în fiecare an, uroginecologia în România. Prezenţa voastră aici, experienţa şi expertiza voastră constituie un prilej special de a lucra împreună, de a schimba impresii, de a ne împărtăşi experienţe, evident în folosul pacientelor noastre care sunt adevăratele noastre judecătoare. În final, toate aceste cunoştinţe pe care le vom dobândi şi le vom transmite mai departe sunt în beneficiul exclusiv al pacientelor noastre”, a declarat dr. Gheorghe Bumbu, fondatorul şi preşedintele Asociaţiei de Uroginecologie din România.

Au fost proiectate 7 operaţii chirurgicale desfăşurate în secţia de urologie a Spitalului Clinic Judeţean şi explicate, în direct, de echipe coordonate de profesorul Bumbu, în cazul unor paciente suferinde de prolaps urogenital şi incontinenţă urinară de efort. Printr-un sistem audio-video performant, intervențiile au fost transmise live în sălile conferinţei de la Hotelul Internaţional din Băile Felix.

Secţia de urologie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea a beneficiat, timp de 5 ani, de o modernizare la cele mai înalte standarde europene, finalizată în anul 2017. Investiţiile din bugetul propriu al spitalului s-au ridicat la 9,24 milioane de lei. Noul bloc operator inaugurat, cel mai modern din Transilvania, dispune de trei săli de operaţie ultramoderne şi aparatură de ultimă generaţie.

Principala sală de operaţii dispune de un sistem audio-video, care le permite medicilor să transmită live intervenţiile şi să se consulte cu specialişti din toată lumea chiar în timpul acestora.

Abonamente Medic24

Actualitatea medicală din surse verificate. Un singur email pe săptămână.

 

Opinia ta contează!

Potrivit legislației, nu vom publica comentarii ce conțin denumirea comercială a unor medicamente, dispozitive medicale sau suplimente alimentare. De asemenea, respingem categoric comentariile cu limbaj necivilizat, opiniile care îndeamnă la ură, homofobie, rasism, sau cele care aduc atingere imaginii altor persoane.

separator