Managementul Diabetului Zaharat – Centrat Pe Pacient

Joi, 27 noiembrie, a avut loc prima ediție a conferinței Managementul Diabetului Zaharat – Centrat Pe Pacient, eveniment coordonat de Prof. Univ. Gabriela Radulian.

Conferinta s-a bucurat de un real interes, in sala fiind prezenti peste 230 de medici primari, specialisti si rezidenti din specialitatile: diabet, nutriție și boli metabolice, gastroenterologie, neurologie, cardiologie, psihiatrie, nefrologie, urologie, oftalmologie, dermatologie, chirurgie, medicină de familie, medicina interna care au urmarit cu atentie subiectele prezentate.

Manifestarea a fost un prilej de aprofundare a patologiei complexe cu care se confrunta medicii care ingrijesc persoane cu Diabet zaharat si, mai ales, a creat premisele unor colaborari interdisciplinare viitoare intre echipele de specialisti prezente.

Actuala editie se doreste o avanpremiera la editiile viitoare care vor continua ideea abordarii in echipa multidisciplinara a persoanelor diabetice, in scopul cresterii calitatii ingrijirii lor.

Abonamente Medic24

Actualitatea medicală din surse verificate. Un singur email pe săptămână.

Subiecte pe Medic24.ro:

 

Opinia ta contează!

Potrivit legislației, nu vom publica comentarii ce conțin denumirea comercială a unor medicamente, dispozitive medicale sau suplimente alimentare. De asemenea, respingem categoric comentariile cu limbaj necivilizat, opiniile care îndeamnă la ură, homofobie, rasism, sau cele care aduc atingere imaginii altor persoane.