Managementul Diabetului Zaharat – Centrat Pe Pacient

Joi, 27 noiembrie, a avut loc prima ediție a conferinței Managementul Diabetului Zaharat – Centrat Pe Pacient, eveniment coordonat de Prof. Univ. Gabriela Radulian.

Conferinta s-a bucurat de un real interes, in sala fiind prezenti peste 230 de medici primari, specialisti si rezidenti din specialitatile: diabet, nutriție și boli metabolice, gastroenterologie, neurologie, cardiologie, psihiatrie, nefrologie, urologie, oftalmologie, dermatologie, chirurgie, medicină de familie, medicina interna care au urmarit cu atentie subiectele prezentate.

Manifestarea a fost un prilej de aprofundare a patologiei complexe cu care se confrunta medicii care ingrijesc persoane cu Diabet zaharat si, mai ales, a creat premisele unor colaborari interdisciplinare viitoare intre echipele de specialisti prezente.

Actuala editie se doreste o avanpremiera la editiile viitoare care vor continua ideea abordarii in echipa multidisciplinara a persoanelor diabetice, in scopul cresterii calitatii ingrijirii lor.

Abonamente Medic24

Actualitatea medicală din surse verificate. Un singur email pe săptămână.

Subiecte pe Medic24.ro:

 

Opinia ta contează!

Potrivit legislației, nu vom publica comentarii ce conțin denumirea comercială a unor medicamente, dispozitive medicale sau suplimente alimentare. De asemenea, respingem categoric comentariile cu limbaj necivilizat, opiniile care îndeamnă la ură, homofobie, rasism, sau cele care aduc atingere imaginii altor persoane.

separator