Doi tineri români oferă o alternativă digitală la abonamentele medicale

SanoPass, companie lansată în 2019 de doi antreprenori români, emite abonamente medicale de prevenție oferite de angajatori ca beneficii pentru angajați.

Abonații SanoPass sunt angajați ai companiilor din domenii precum transporturi, productie, IT, financiar, retail. Rețeaua SanoPass numără în prezent 570 clinici și cabinete private la nivel național.

Firma românească își propune anul acesta să crească rețeaua de clinici și cabinete private pană la 1.300, în creștere accelerată față de cele 500 de clinici din portofoliu gestionate la finele anului trecut.

Compania a fost fondată anul trecut de Andrei Vasile și Mihai Vădan și a ajuns să gestioneze servicii medicale în valoare totală de peste 10.000 de euro lunar. Cei doi estimează că vor depăși anul acesta pragul de 20.000 de abonați. Doar în luna decembrie din 2019 compania SanoPass a emis peste 1.000 de abonamente, iar ritmul de înrolare a noilor abonați crește în mod constant.

“2020 este anul creșterii exponențiale pentru SanoPass, cu noi investiții, lansări de servicii și produse noi, plus deschiderea rețelei către alți furnizori din piață. La nivel strategic, ne concentrăm pe dezvoltarea serviciilor de medicina muncii, obligatorii pentru orice companie din România, și analize medicale, care sunt cele mai solicitate servicii de către angajați. Ne dorim să construim cea mai variată rețea de clinici și cabinete specializate în aceste servicii și nu numai”, a declarat Andrei Vasile, CEO și co-fondator SanoPass.

În ultimele luni, mai multe clinici și cabinete medicale independente s-au alăturat rețelei SanoPass, printre care Gynia, Medstar, Spitalul Sf. Constantin, Alpha Medica, Donna Medical Center, Centrul Medical Transilvania, Union Medical, Medsan și Medicii.

Angajaţii abonaţi SanoPass îşi pot face programări în peste 500 de clinici și cabinete medicale independente din țară și au deplină libertate de a-și alege furnizorul de servicii medicale în funcţie de proximitate sau de preferinţele personale.

Abonamentele SanoPass asigură programări pentru consultații sau investigații, indiferent de specialitate, în maximum 48 de ore. SanoPass oferă pachete personalizate de servicii, cu prețuri între 3 euro și 40 de euro lunar, conținând servicii de medicina muncii, consultații și investigații medicale, analize medicale, stomatologie, nutriție, psihologie, fizioterapie și imagistică avansată.

Abonamente Medic24

Actualitatea medicală din surse verificate. Un singur email pe săptămână.

Subiecte pe Medic24.ro:

 

Opinia ta contează!

Potrivit legislației, nu vom publica comentarii ce conțin denumirea comercială a unor medicamente, dispozitive medicale sau suplimente alimentare. De asemenea, respingem categoric comentariile cu limbaj necivilizat, opiniile care îndeamnă la ură, homofobie, rasism, sau cele care aduc atingere imaginii altor persoane.

separator