Caravana SMURD oferă gratuit cursuri de prim-ajutor în acest sfârșit de săptămână la București

Caravana SMURD „Fii Pregatit!” oferă gratuit bucureștenilor în acest weekend cursuri de prim ajutor și prevenție

Caravana SMURD „Fii Pregatit!”, vă așteaptă sâmbăta si duminică între orele 09.00 și 18.00, la Salonul Auto București.

Cursurile sunt organizate gratuit de Instructorii si voluntarii Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov și ai Fundației pentru SMURD.

Caravana constă ȋn deplasarea unui centru de formare mobil destinat instruirii populației pentru acordarea de prim ajutor în situații de urgență. Centrul mobil este construit special pe structura unui tir, are o sală de școlarizare cu o capacitate de 40 de persoane și este dotat cu toate echipamentele medicale şi de prim ajutor, dispozitive portabile, inclusiv simulatoare, ce permit instruirea eficientă a cursanţilor în cele mai noi tehnici de acordare a primului ajutor.

Cursurile de instruire medicală se adresează atât populaţiei, cât şi profesioniştilor din cadrul sistemului de urgenţă și sunt susţinute de formatori specializaţi, angajați ai Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

Detalii despre calendarul caravanei și formularul de înscriere pentru participarea la cursuri pot fi găsite atât pe site-ul Fundației pentru SMURD, cât şi în aplicaţia Departamentul pentru Situații de Urgență disponibilă în Apple Store și Google Play.

Referințe

Abonamente Medic24

Actualitatea medicală din surse verificate. Un singur email pe săptămână.

Subiecte pe Medic24.ro:

 

Opinia ta contează!

Potrivit legislației, nu vom publica comentarii ce conțin denumirea comercială a unor medicamente, dispozitive medicale sau suplimente alimentare. De asemenea, respingem categoric comentariile cu limbaj necivilizat, opiniile care îndeamnă la ură, homofobie, rasism, sau cele care aduc atingere imaginii altor persoane.

separator