București: Congresul Național de Ortopedie și Traumatologie

În perioada 16-18 octombrie 2019 se desfășoară la World Ttrade Center, București, Congresul Național de Ortopedie și Traumatologie, eveniment ajuns la cea de a 18-a ediție.

La eveniment vor participa medici ortopezi, traumatologie, kinetoterapeuți și asistenți medicali. Temele congresului de anul acesta vor fi: reviziile în artroplastia de şold şi genunchi, infecţiile în ortopedie, tratamentul fracturilor genunchiului, standardele îngrijirii pacienților chirurgicali în ortopedie/traumatologie.

Festivitatea de deschidere va avea loc Hotel Pullman – World Trade Center in data de 16.10.2019 – ora 18:30 Hotel Pullman – World Trade Center.

Colegiul Medicilor din Romania a creditat evenimentul cu 13 credite EMC.

A devenit deja o tradiţie anuală întâlnirea specialiştilor în domeniul Ortopediei și Traumatologiei. Manifestarea va permite schimbul de idei şi împărtăşirea experienţei profesionale proprii între reprezentanţi de marcă ai centrelor de Ortopedie din ţară şi ca în fiecare an vom fi onorați de prezenta unor colegi din străinătate, care în cadrul lucrărilor ne vor împărtăși din experiența lor – Prof. dr. Gheorghe Popescu, președintele Societății Române de Ortopedie și Traumatologie.

Abonamente Medic24

Actualitatea medicală din surse verificate. Un singur email pe săptămână.

Subiecte pe Medic24.ro:

 

Opinia ta contează!

Potrivit legislației, nu vom publica comentarii ce conțin denumirea comercială a unor medicamente, dispozitive medicale sau suplimente alimentare. De asemenea, respingem categoric comentariile cu limbaj necivilizat, opiniile care îndeamnă la ură, homofobie, rasism, sau cele care aduc atingere imaginii altor persoane.

separator


Sesiune specială despre siguranța pacientului adresată asistenților medicali din sălile de operație și secțiile de ortopedie | Medic24 - 2019-10-18 12:33:12

[…] cadrul Congresului Național de Ortopedie și Traumatologie, organizat în perioada 16-18 octombrie 2019, a avut loc și o sesiune specială despre siguranța […]