B-Cure Laser România a vândut, în 2019, aproximativ 1.000 dispozitive medicale inovatoare de tratare a durerii

B-Cure Laser România a vândut, în 2019,aproximativ 1.000 dispozitive medicale inovatoare de tratare a durerii.

În 2020, B-Cure Laser România își propune să stabilizeze vânzările la circa 500 de aparate lunar, pentru aceasta fiind necesare diversificarea portofoliului și extinderea echipei, au precizat reprezentații companiei, într-un comunicat remis Medic24.

„Am pornit la drum, în 2018, cu gândul că produsul B-Cure Laser trebuie să ajungă în casa fiecărui român, datorită eficacității lui în ameliorarea durerii și vindecării sursei acesteia. Totuși, în primul an, activitatea a fost periclitată din cauza scepticismului (clienții fiind obișnuiți să apeleze la cabinetele specializate) și a reticenței față de soluțiile disponibile și promovate online. Însă, ca urmare a eforturilor continue și a dorinței de a educa piața, în 2019 am înregistrat rezultate spectaculoase, internetului contribuind semnificativ la atingerea obiectivelor noastre comerciale”, a declarat Gabriela Vîlcea, administrator al GY Medical Solutions, reprezentant unic în România al dispozitivelor B-Cure Laser, dezvoltate și brevetate de compania Erika Carmen Ltd., din Israel.

Tehnologia Soft Laser (LLLT)

Durerea afectează foarte mulți oameni. B-Cure Laser reușește s-o amelioreze, prin stimularea mecanismelor naturale de refacere a organismului, prin întărirea comunicării intercelulare și prin îmbunătățirea circulației sangvine.

Aparatul integrează tehnologia Soft Laser (LLLT), folosită de mai bine de 20 de ani în cele mai importante spitale, universități și instituții medicale din întreaga lume.

„Dispozitivul este inovator și se adresează oricărui tip de durere. Consider că România este o țară modernă, tehnologia fiind foarte bine integrată în viața cotidiană. Există circa zece milioane de utilizatori de Facebook la nivel național, dintre aceștia, 4 milioane constituie piața noastră potențială (persoanele de vârstele a doua și a treia). Strategia care ne-a adus această creștere spectaculoasă a vânzărilor a constat în folosirea inteligentă a resurselor de marketing digital. Aparent, noi am deschis un nou drum prin faptul că ajungem online direct la client, fără a beneficia de susținerea logistică oferită de o clinică. Am reușit să construim încredere și credibilitate pentru căam pus accent în special pe demonstrarea aplicabilității aparatului, ci nu am făcut din procesul comercial un scop în sine. Nouă chiar ne pasă de clienți și dorim ca aceștia săo bțină cele mai bune rezultate, tocmai de aceea le oferim asistență telefonică oricând, pentru a reuși să integreze cât mai bine produsul în procesul de tratament”, a prezicat Gabriela Vîlcea.

Ea a adăugat că dispozitivul stârnește foarte mult interes, fiind îmbucurător că afacerea a crescut spectaculos fără a iniția colaborări cu instituțiile publice.

De asemenea, B-Cure Laser a fost integrat cu succes în activitatea medicală privată.

Dispozitive pentru tratarea durerii asociată afecțiunilor ortopedice

Produsele pot fi utilizate zilnic, fără riscuri sau efecte adverse, acționând la nivelul pielii și în profunzime, fără a deteriora țesuturile, rezolvând durerea asociată cu afecțiunile ortopedice în doar câteva ședințe, în funcție de intensitate și nevoia de tratament.

Aparatele sunt mult mai eficiente decât cremele sau pastilele destinate remedierii durerilor, inflamațiilor și rănilor, acestea având, de cele mai multe ori, efect temporar și limitat.

Dispozitivele B-Cure Laser sunt certificate ISO și CE 0197 și au obținut, totodată, din anul 2009 și până în prezent, peste 10 acreditări internaționale.

Produsele sunt comercializate în peste 20 de state.

Abonamente Medic24

Actualitatea medicală din surse verificate. Un singur email pe săptămână.

Subiecte pe Medic24.ro:

 

Opinia ta contează!

Potrivit legislației, nu vom publica comentarii ce conțin denumirea comercială a unor medicamente, dispozitive medicale sau suplimente alimentare. De asemenea, respingem categoric comentariile cu limbaj necivilizat, opiniile care îndeamnă la ură, homofobie, rasism, sau cele care aduc atingere imaginii altor persoane.

separator